Kommende Aktiviteter

12. november 2024
kl. 10.00 - 11.00  CET

Deltag i arrangementet

Tilmeld dig her

Tilmeld dig nu!

Sygefravær: Fra Årsager til Løsninger

Sygefravær er blevet et kritisk fokusområde for mange organisationer i Danmark, da det påvirker medarbejdernes trivsel, virksomhedens produktivitet og økonomiske resultater. Sygefravær er ikke kun relateret til helbredet, men også til faktorer som jobkrav, stress, ledelse m.m. Et højt sygefravær kan derfor indikere dybere organisatoriske problemer som stress, utilfredshed med arbejdet eller dårlig ledelse. I en tid, hvor arbejdsmiljø og medarbejdertilfredshed er afgørende, er det essentielt at forstå og håndtere årsagerne til sygefravær. Effektive strategier kan ikke blot reducere fraværet, men også skabe en sundere og mere engageret arbejdsstyrke, hvilket styrker konkurrenceevnen.

Vi inviterer dig til et spændende webinar, hvor Ann-Kristina Løkke, Ph.d. og lektor ved Institut for Ledelse, Århus Universitet, vil dele sin ekspertise. Hun har arbejdet med arbejdsmiljø, trivsel og sygefravær i over 20 år.

Deltag i dette webinar, hvor vi vil dykke ned i:

  • En dybere forståelse af, hvad sygefravær er, og hvilke årsager der kan være til sygefravær.
    • Sygefraværet som et socialt fænomen påvirket af kolleger og leders fravær
    • Betydningen af en datainformeret ledelse af sygefravær
    • Betydningen af ledelsesstil for medarbejderes sygefravær.
    • Praktiske tips til, hvordan ledere kan skabe et sundere og mere støttende arbejdsmiljø.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en inspirerende time med værdifuld viden og konkrete værktøjer til at forbedre din arbejdsplads.

Ann-Kristina Løkke er Ph.d. og lektor ved Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet. I over 20 år har hun arbejdet med sygefravær og trivsel med særlig vægt på organisatoriske og ledelsesmæssige årsager til fraværet. Ann-Kritstina Løkke, Ph.d. og Lektor

Ann-Kristina Løkke er Ph.d. og lektor ved Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet. I over 20 år har hun arbejdet med sygefravær og trivsel med særlig vægt på organisatoriske og ledelsesmæssige årsager til fraværet.

Tilmeld dig i dag og tag det første skridt mod en mere sund og tilfreds arbejdsstyrke.