Velkommen til NOCAs nye hjemmeside

Kære NOCA medlemmer,

IMG_PGH 1

Jeg har glædet mig meget til at kunne invitere jer til en helt ny hjemmeside. Ikke bare fordi den har fået nye farver og nyt logo, men fordi vi længe har set frem til at få en hjemmeside, hvor vi kan være meget mere i dialog med jer medlemmer.

Vi har for ikke så længe siden introduceret et nyt format til NOCAnyt og fremover vil dette format ændre sig yderligere henimod korte teasere der henviser til den bagvedliggende nyhed/ historie på hjemmesiden.

Som noget nyt har vi nu introduceret:

  • Skriv en artikel til NOCA. Vi har tidligere modtaget rigtig gode artikler fra mange af jer i forbindelse med vores ture til Academy of Management konferencen og derfor åbner vi nu op for, at alle kan skrive en artikel, hvis I har noget på hjerte, som I mener kunne være af interesse for andre i NOCA.
  • En mulighed for, at du kan kommentere på andres artikler – og andet på hjemmesiden. Giv din mening til kende, så vi holder dialogen i gang til fælles læring og inspiration.
  • En ny forbedret funktion, der giver dig et hurtigt overblik over, hvad der sker i NOCA.
  • Tilmelding til NOCAs aktiviteter vil fremover ske via hjemmesiden, men stadig med mulighed for at gemme tilmeldingen direkte i egen Outlook-kalender.
  • Ansvar for egne data. Du kan selv oprette og vedligeholde dine egne data – herunder hvilke(n) temagruppe(r) du ønsker at deltage i.

Som forening er det vigtigt for os, at vi tilbyder det, som medlemmerne ønsker. Jeg hører derfor meget gerne fra dig, hvis du mener, der er noget, vi kan gøre bedre.

Som forening er det også vigtigt, at vi skaber dialog mellem medlemmerne – ikke blot møderne, men også mellem, Jeg håber derfor, at du vil benytte dig af mulighederne for at deltage i debatten på hjemmesiden og inviterer dig til aktivt at trække på dit netværk i de andre virksomheder ved at efterlyse hjælp og inspiration. Noget giver måske anledning til hurtige svar, du kan bruge straks, mens andre spørgsmål måske kan føre til et eller flere møder. Det bestemmer du – for vi er først og fremmest optaget af, hvad der optager dig.

Jeg glæder mig rigtig meget til en øget dialog på hjemmesiden og håber, at I vil bakke op om dette initiativ, så vi fortsat kan udvikle NOCA til fælles bedste.

De bedste hilsner

Per Geisler Hansen

Direktør.

 

 

 

Et svar på “Velkommen til NOCAs nye hjemmeside

Kommentarer er lukket.